Bedrijfsfotografie

Er is weinig zo prettig als het fotograferen van mensen die met plezier hun vak uitoefenen. Ik fotografeer dan ook graag de werkende mens en alles wat daar aan gerelateerd is. Je kunt hierbij denken aan het vastleggen van workshops en evenementen, bedrijfsreportages voor websites en jaarverslagen, portretten voor social media en intern gebruik, panorama-tours, productfotografie, architectuur- en intieurfotografie. Om wat voor vorm van bedrijfsfotografie het ook gaat, het resultaat bestaat altijd uit verzorgde en communicatieve beelden waarbij met u meegedacht wordt. Ik werk vanuit Utrecht en ga waar u me nodig heeft.

Enkele bedrijven en instanties die u voorgingen zijn onder andere: Volkskrant, de Baak/Landgoed de Horst Driebergen, CMS Derks Star Busmann Utrecht/Amsterdam/Arnhem, Hogeschool Rotterdam, Kamer van Koophandel, D(esign)-day en Innovatieklas.

Benieuwd wat ik voor u en uw bedrijf kan betekenen? Ik werk via het principe “no cure no pay”. Neem vrijblijvend contact met me op.

Workshops, evenementen en bedrijfsreportages

Erik Kroes fotografie verzorgt fotografie van workshops, congressen, bedrijfsreportages en allerlei evenementen. Onderstaande beelden zijn voortgekomen uit opdrachten van onder andere Disability Studies, SETUP, Higherlevel, CMS Derks Star Busmann, de Innovatieklas/Kamer van Koophandel, Hogeschool Rotterdam, de Willem de Kooning Academie en design beurs D(esign)-day.

Architectuur- en interieurfotografie

Enkele voorbeelden van gerealiseerde fotografie opdrachten in de categorie Architectuur- en interieurfotografie. De beelden zijn onder andere van het Tuschinski theather in Amsterdam, Landgoed de Horst locatie vanĀ  Baak Hospitality in Driebergen, de Openbare Bibliotheek Amsterdam en het hoofdkantoor van Corio in Hoog Catharijne Utrecht.

Reisfotografie

Enkele voorbeelden van gerealiseerde fotografie opdrachten in de categorie Reisfotografie.